Compania BP Construct SRL este inregistrata la registrul comertului Cluj-Napoca cu urmatoarele detalii: J12/4167/2006 si RO19491863.

Domeniul in care excelam sunt usi si ferestre din aluminiu cu montaj profesional cu o experienta de peste 15 ani.

COMENZI TERMOPANE NOI
Asiguram comenzi si montaj la urmatoarele accesorii: rulouri exterioare, plasa impotriva insectelor cu balamale si tip rulou, glafuri din PVC si pervaze de aluminiu in culorile si nuantele dorite de client.

REPARATII TERMOPANE
BP Grup Construct este specializata in reparatia si intretinerea sistemelor de geamuri termopan.
Reparam cele mai frecvente probleme si defectiuni aparute la ferestrele de tip termopan din tamplarie PVC, aluminiu si lemn.

REVIZII TERMOPANE
Asamblu dumneavoastra de tamplarie PVC are o durata medie de viata de circa 25 de ani.Pentru a beneficia de o functionare corespunzatoare in acest interval de timp, ferestrele de tamplarie PVC si aluminiu trebuie intretinute periodic (maxim 1 an).
Astfel, garniturile trebuie inlocuite la perioade de maxim 4 ani, in caz contrar cauciucul va imbatrani prematur, va capata rigiditate si nu va mai etansa corespunzator, lasand atat apa cat si curentii de aer sa patrunda in incapere. Feroneria trebuie gresata periodic, pentru a evita griparea.
Praful si mizeria depusa pe mecanisme poate contribui decisive la defectarea premature a elementelor active.

Toate aceste operatii vor fi efectuate de catre specialistii nostrii.
Totodata cu aceasta ocazie se va face si un reglaj complet pentru a asigura o functionare optima si indelungata a ferestrelor.

SEO prima pagina Google - www.hoda.ro